Hei alle sammen!

Det er en stund siden jeg har vært her inne nå, og grunnen er at jeg har vært med å starte et nytt lavkarboforum, www.rettkost.com .

Dette lavkarboforumet er spesiellt for deg som enten følger, eller ønsker mere informasjon om et lavkarbokosthold. Her inne vil du finne informasjon om Atkins, Lindberg, Ketolyse, Skaldeman og Lutz m.fl.

Rett Kost er et brukerstyrt nettforum hvor man ikke bare diskuterer glykemisk indeks, karbohydrater og kosthold, det er et eget nettsamfunn der man treffer andre i samme situasjon. Her kan man ikke minst knytte bekjentskaper, og få både støtte og råd på veien mot et sunnere kosthold og livsstil. På Rett Kost diskuterer man alt fra lavkarbokosthold, oppskrifter, helse, trening, selvutvikling, samliv og barn, samt andre ting som opptar medlemmene inne på forumet.

Velkommen til oss!

Her har dere linken til det nye lavkarboforumet igjen...

www.rettkost.com.

Én kommentar

Tone

22.apr.2008 kl.18:00

Hei. Har vært innom bloggen din og tittet litt på oppskrifter og tips.

Det er kjempebra!!

Nå skal jeg prøve lavkarbopizza!
: )

Skriv en ny kommentar

Ziggy

Ziggy

40, Steinkjer

Har i mange år vært lidenskapelig opptatt av lavkarbokosthold, og har nå tatt steget å opprettet min egen blogg om dette. Her skal jeg legge ut artikler og erfaringer som jeg har skrevet om lavkarbo på andre fora, slik at andre kan dra nytte av de erfaringene jeg har gjort meg om et slikt kosthold.

Kategorier

Arkiv

hits