Reklame | Bakerenogkokken.no
- Da har jeg trikset og mikset og funnet det jeg vil si ble den beste nutella varianten på lavkarbo. Jeg er nok som mange andre en med sansen for sjokolade og kan Ikke få nok av det.. Måtte derfor til og finne en erstattning når som jeg lever på lavkarbo.
Dette trenger du:
200g hasselnøtter
75g kakaopulver
3ss sukrin
2ss tagatesse
2ss olivenolje
1ts vaniljeekstrakt
Slik gjør du det:
- Sett ovnen på 200 grader.
- Legg hasselnøtter utover ett stekebrett og sett i midterste hylle i ovnen. Stekes i 10 minutter.
- Hell over nøttene i en blender og la den kjøre til det er blitt smør (tar normalt ca 2 minutter). Skal ikke være biter av nøtter igjen!
- Tilsett resten av ingrediensene (kakao, sukrin,tagatesse,olivenolje og vaniljeestrakt) og start blenderen i ca 1 minutt til. Se at alt er rørt godt sammen.
- Hell ferdig produkt over i ett glsss eller boks med lokk. Sett så i kjøleskap i minst 1 time før bruk. Oppbevares i kjøleskap.
Håper det faller i smak!
0 kommentarer