Hjelpes! Nutella på Lavkarbo!

Reklame | Bakerenogkokken.no

  1. Da har jeg trikset og mikset og funnet det jeg vil si ble den beste nutella varianten på lavkarbo. Jeg er nok som mange andre en med sansen for sjokolade og kan Ikke få nok av det.. Måtte derfor til og finne en erstattning når som jeg lever på lavkarbo. 
Ferdig produkt!

 

Dette trenger du: 

200g hasselnøtter

75g kakaopulver

3ss sukrin

2ss tagatesse

2ss olivenolje

1ts vaniljeekstrakt

 

Slik gjør du det:

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Legg hasselnøtter utover ett stekebrett og sett i midterste hylle i ovnen. Stekes i 10 minutter.
  3. Hell over nøttene i en blender og la den kjøre til det er blitt smør (tar normalt ca 2 minutter). Skal ikke være biter av nøtter igjen!
  4. Tilsett resten av ingrediensene (kakao, sukrin,tagatesse,olivenolje og vaniljeestrakt) og start blenderen i ca 1 minutt til. Se at alt er rørt godt sammen.
  5. Hell ferdig produkt over i ett glsss eller boks med lokk. Sett så i kjøleskap i minst 1 time før bruk. Oppbevares i kjøleskap.

Håper det faller i smak!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg