Sjokoladekake, hvem vil ikke ha sjokoladekake.. den smaker virkelig godt, kan nesten sammenlignes med vanlig sjokoladekake. Vansklig og bare bare spise ett stykke av denne!
Dette trenger du
40 g kokosmel
5 egg
20 g sukrin gold
20 g tagatesse
125 g smeltet meierismør
1 ss kakaopulver
1/2 ts vaniljepulver (kan sløyfes)
1 ts bakepulver
1/2 ts fiberhusk
1/2 ts salt
Glasur
25 g smeltet smør
50 g sukrin melis
50 g tagatesse
1/2 ss kakaopulver
2 ss sterk kaffe
1/2 ts vaniljeessens evt. pulver
ca 1-2 ss kokosmasse til pynt
SLIK GJØR DU
- Skill eggeplommene og hvitene
- Pisk hvitene stive i en bolle
- Bland alle de tørre ingrediensene godt
- Tilsett resten av ingrediensene i bollen med stivpisket eggehvite, eggeplommene også, og miks godt sammen
- Hell den ferdige røra i en liten brødform med bakepapir, stek midt i ovnen på 180*c varmluft i ca 40 min. (Anbefaler sølvfolie over kaken de siste 10 minuttene for og slippe at kaken blir svidd)
- Mens kaken steker rører du sammen glasuren
- La kaken avkjøle seg litt før du smører på glasuren. Pynt med kokos evt andre toppinger etter ønske.
Bon appetitt
0 kommentarer