Hodekålmel

Jada, når jeg først var i gang med mel får vi slenge inn ennå en variant. Denne gangen av hodekål. Vil anbefale og kun bruke som tilsetting i mat, er litt smak i dette melet.

Dette trenger du:

1 stor hodekål

 

Slik gjør du det:

Kutt opp hodekål i små biter, fordel utover stekebrett med bakepapir. (Ble 3 fulle brett) sett stekeovnen på 50 grader og sett en tresleiv i klemme i døra. Min måtte stå i ca 1 helt døgn, er da så tørt at det knuser når du tar på det. Hiv så over i blenderen og pulveriser alt.

 

Følg meg gjerne på Instagram @lavkarbo_helt_enkelt

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg