Hodekålmel

Jada, når jeg først var i gang med mel får vi slenge inn ennå en variant. Denne gangen av hodekål. Vil anbefale og kun bruke som tilsetting i mat, er litt smak i dette melet.

Dette trenger du:

1 stor hodekål

 

Slik gjør du det:

Kutt opp hodekål i små biter, fordel utover stekebrett med bakepapir. (Ble 3 fulle brett) sett stekeovnen på 50 grader og sett en tresleiv i klemme i døra. Min måtte stå i ca 1 helt døgn, er da så tørt at det knuser når du tar på det. Hiv så over i blenderen og pulveriser alt.

 

Følg meg gjerne på Instagram @lavkarbo_helt_enkelt

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg