Reklame | bodylab.no
Da har jeg satt sammen ny oppskift, denne gangen en kanelbolle i muffins forkledning. Kan ikke si så mye annet enn nam!
Dette trenger du til muffins:
40g kokosmel
5 egg
20g sukrin gold
20g tagatesse
1/2ts vaniljepulver (kan sløyfes)
1/2ts Kardemomme
1ts bakepulver
1/2ts fiberhusk
1/2ts salt
Blanding av 1ss kanel og 2-3ss sukrin (Til muffinsformene, pluss dryss på toppen av røra i formen)
Dette trenger du til topping:
2ss kremost
2ss fløte
2ss sukrinmelis
1/2ts vaniljeekstrakt
SLIK GJØR DU
- Skill eggeplommene og hvitene
- Pisk hvitene stive i en bolle
- Bland alle de tørre ingrediensene godt
- Tilsett resten av ingrediensene i bollen med stivpisket eggehvite, eggeplommene også, og miks godt sammen
- Lag miksen av kanel og sukrin.
- Hell den ferdige røra i muffinsformer som du først smører med litt smør og dekker med sukrin/kanel (røra holder til ca 8-9 muffins), stek nederst i ovnen på 180*c varmluft i ca 18 min.
- Mens muffins steker lager du topping, enkelt og greit alle ingredienser i bollen og røre til alt er rørt sammen.
- La muffins bli helt avkjølte før du smører på toppingen, bruker sprøytepose for finere resultat. Topp det gjerne med raspet hasselnøtt eller valnøtt!
Håper det smaker!
2 kommentarer
Hvor mange g. Karb er i denne? Om du ikke vet kan jeg regne ut selv
Ikke regnet ut sånn helt nøyaktig selv, men vil tro vi er på ca 6-7g i hele.