Kanelbolle i muffins forkledning!

Reklame | bodylab.no

Da har jeg satt sammen ny oppskift, denne gangen en kanelbolle i muffins forkledning. Kan ikke si så mye annet enn nam!

 

 

Dette trenger du til muffins:

40g kokosmel

5 egg

20g sukrin gold

20g tagatesse

1/2ts vaniljepulver (kan sløyfes)

1/2ts Kardemomme

1ts bakepulver

1/2ts fiberhusk

1/2ts salt

Blanding av 1ss kanel og 2-3ss sukrin (Til muffinsformene, pluss dryss på toppen av røra i formen)

 

Dette trenger du til topping:

2ss kremost

2ss fløte

2ss sukrinmelis

1/2ts vaniljeekstrakt

SLIK GJØR DU

  1. Skill eggeplommene og hvitene
  2. Pisk hvitene stive i en bolle
  3. Bland alle de tørre ingrediensene godt
  4. Tilsett resten av ingrediensene i bollen med stivpisket eggehvite, eggeplommene også, og miks godt sammen
  5. Lag miksen av kanel og sukrin.
  6. Hell den ferdige røra i muffinsformer som du først smører med litt smør og dekker med sukrin/kanel (røra holder til ca 8-9 muffins), stek nederst i ovnen på 180*c varmluft i ca 18 min.
  7. Mens muffins steker lager du topping, enkelt og greit alle ingredienser i bollen og røre til alt er rørt sammen.
  8. La muffins bli helt avkjølte før du smører på toppingen, bruker sprøytepose for finere resultat. Topp det gjerne med raspet hasselnøtt eller valnøtt!

Håper det smaker!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg