Det er jo snart jul, så noe julekaker i tiden frem til juleaften må jo til. Disse er supergode og veldig enkle og lage.
Du trenger følgende:
100 g romtemparert smør (gjerne melkefri hvis du ønsker dette)
50 g sukrin gold
40 g tagatesse
50 g kokosmel
50 g mandelmel
1 eggeplomme (spar på eggehviten, brukes til smøring på toppen)
3 ts kanel
1 ts natron
1 ts vanlijepulver
1/2 ts salt
2 ss Fibersirup Gold
Slik gjør du det:
- Ta det romtempererte smøret, sukrin gold og tagatesse og rør dette godt sammen i en bakebolle.
- Ta resten av ingrediensene og tilsett bakebollen, rør sammen godt til en deig.
- Del deigen i 3 like store deler og rull disse til lange pølser og fordel på stekebrett med bakepapir.
- Ta ett bakeark og legg over de 3 pølsene og kjevle dem flate.
- Pensle toppen med eggehviten fra tidligere og strø over surin gold.
- Sett dem i forvarmet stekeovn, 175 grader i ca 10 minutter. kan fort bli brent mot slutten så viktig og følge med!
- Ta brettet ut av ovnen og kutt dem opp på skrå, avkjøles så på rist til dem er kalde og tørre.
0 kommentarer