Dette er virkelig en av mine favoritter av søtsaker på lavkarbo!
Dette trenger du:
40 g kokosmel
5 egg
20 g sukrin gold
20 g tagatesse
125 g smeltet meierismør
1 ss kakaopulver
1/2 ts vaniljepulver (kan sløyfes)
1 ts bakepulver
1/2 ts fiberhusk
1/2 ts salt
Smørkrem:
100 g romtemparert smør
50 g sukrin melis
50 g tagatesse
2 ss kakaopulver
4 ss sterk kaffe
1 ts vaniljeessens evt. pulver
SLIK GJØR DU
- Skill eggeplommene og hvitene
- Pisk hvitene stive i en bolle
- Bland alle de tørre ingrediensene godt
- Tilsett resten av ingrediensene i bollen med stivpisket eggehvite, eggeplommene også, og miks godt sammen
- Hell den ferdige røra i muffinsformer (røra holder til ca 8-9 muffins), stek nederst i ovnen på 180*c varmluft i ca 18 min.
- Mens muffins steker lager du smørkremen, enkelt og greit alle ingredienser i bollen og røre til alt er rørt sammen.
- La muffins bli helt avkjølte før du smører på smørkremen, bruker sprøytepose for finere resultat.
Bon appetitt
0 kommentarer