Lavkarbo sjokolademuffins m/smørkrem

Dette er virkelig en av mine favoritter av søtsaker på lavkarbo! 

Dette trenger du:

40 g kokosmel

5 egg

20 g sukrin gold

20 g tagatesse

125 g smeltet meierismør

1 ss kakaopulver

1/2 ts vaniljepulver (kan sløyfes)

1 ts bakepulver

1/2 ts fiberhusk

1/2 ts salt

Smørkrem:

100 g romtemparert smør

50 g  sukrin melis

50 g tagatesse

2 ss  kakaopulver

4 ss sterk kaffe

1 ts vaniljeessens evt. pulver

SLIK GJØR DU

  1. Skill eggeplommene og hvitene
  2. Pisk hvitene stive i en bolle
  3. Bland alle de tørre ingrediensene godt
  4. Tilsett resten av ingrediensene i bollen med stivpisket eggehvite, eggeplommene også, og miks godt sammen
  5. Hell den ferdige røra i muffinsformer (røra holder til ca 8-9 muffins), stek nederst i ovnen på 180*c varmluft i ca 18 min. 
  6. Mens muffins steker lager du smørkremen, enkelt og greit alle ingredienser i bollen og røre til alt er rørt sammen. 
  7. La muffins bli helt avkjølte før du smører på smørkremen, bruker sprøytepose for finere resultat. 

 

Bon appetitt

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg