NAM! Sellerirot «potetgull» – Lavkarbo/Lchf

Da har jeg laget ennå ett alternativ til potetgull når man går på lavkarbo/lchf. Dette er så langt den beste jeg har smakt! Blir både sprøtt og godt og minner virkelig om potetgull. 

 

 

 


Slik gjør du det:

  1. Kutt opp passelige biter av sellerirot (hvis du har en hel, del den feks i 4 biter) og benytt en ostehøvel evt mandolin og kutt opp i tynne skiver.
  2. Ta oljen og hell over i en gryte og varm opp oljen, ikke sett platen på fult! Ta heller ca rett over middels varme. (Blir fort svidd ved for høy varme)
  3. Ta litt og litt av selleriroten i gryten og ta ut når den begynner og bli gylden i fargen. Når alt er stekt tar du alt i gryten bittelitt til.
  4. Finn frem ett dørslag, fisk opp all chipsen i dørslaget. Her krydder du nå til etter eget ønske og rister litt på dørslaget så all chipsen får krydder. Chipsen blir sprøere når den tørker.

Håper det smaker!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg