Red velvet kake, den rød og smaker virkelig godt!
Dette trenger du:
40 g kokosmel
5 egg
20 g sukrin gold
20 g tagatesse
125 g smeltet meierismør
1 ts kakaopulver
1 ts vaniljepulver
1 ts bakepulver
1/2 ts Cacas rød konditor (No Taste)
1/2 ts fiberhusk
1/2 ts salt
Glasur
125 g tine naturell kremost
1 ss sukrin melis
1 ss tagatesse
noen dråper vaniljeessens
1/4 ts vaniljepulver
SLIK GJØR DU
- Skill eggeplommene og hvitene
- Pisk hvitene stive i en bolle
- Bland alle de tørre ingrediensene godt
- Tilsett resten av ingrediensene i bollen, eggeplommene også, og miks godt sammen
- Hell den ferdige røra i en brødform med bakepapir, stek midt i ovnen på 180*c varmluft i ca 40 min. (Anbefaler sølvfolie over kaken de siste 10 minutter, for og slippe at kaken blir svidd)
- Mens kaken steker rører du sammen glasuren
- La kaken avkjøle seg litt før du smører på glasuren.
Bon appetitt
0 kommentarer