Red velvet lavkarbokake

Red velvet kake, den rød og smaker virkelig godt!

Dette trenger du:

40 g kokosmel

5 egg

20 g sukrin gold

20 g tagatesse

125 g smeltet meierismør

1 ts kakaopulver

1 ts vaniljepulver

1 ts bakepulver

1/2 ts Cacas rød konditor (No Taste)

1/2 ts fiberhusk

1/2 ts salt

Glasur

125 g tine naturell kremost

1 ss  sukrin melis

1 ss tagatesse

noen dråper vaniljeessens

1/4 ts vaniljepulver

 

SLIK GJØR DU

  1. Skill eggeplommene og hvitene
  2. Pisk hvitene stive i en bolle
  3. Bland alle de tørre ingrediensene godt
  4. Tilsett resten av ingrediensene i bollen, eggeplommene også, og miks godt sammen
  5. Hell den ferdige røra i en brødform med bakepapir, stek midt i ovnen på 180*c varmluft i ca 40 min. (Anbefaler sølvfolie over kaken de siste 10 minutter, for og slippe at kaken blir svidd)
  6. Mens kaken steker rører du sammen glasuren
  7. La kaken avkjøle seg litt før du smører på glasuren.

 

Bon appetitt

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg