Da har jeg satt sammen en rett med riktige kombinasjoner av smaker! Her snakker vi blomkålmos med sellerirot, løk og mozzarella. Toppes med stekt bacon!
Dette trenger du:
1/2 Blomkål
1/2 Løk
Noen terninger med sellerirot
Baconterninger (eller vanlig bacon)
Salt/Pepper til krydder
50g Mozzerella
1ss Smør
1ss Fløte
Slik gjør du det:
Begynn med og kutte opp blomkål, sellerirot og løk. Kok dette opp slik at blomkål og sellerirot er mykt/mørt. Hell så over 50g mozzarella i en blender, tilsett salt/pepper. Ta så over ferdigkokt blomkål, sellerirot og løk i blender. Ta smør og fløte over og blende godt til det er mos/purre. Stek så bacon i en panne og bruk dette som topping på mosen, rett du blir mett av og ikke minst nydelig!
Håper det smaker!
2 kommentarer
Hei😊
Hva serverer du blomkålmosen til? Hvilke retter?
Her går det mye i kyllingfilet, men også svinestrimmler og bacon er nydelig til! Koker også gjerne noe brokkoli på siden av.