Stopp en halv! Blomkålmos med mozzarella!

Da har jeg satt sammen en rett med riktige kombinasjoner av smaker! Her snakker vi blomkålmos med sellerirot, løk og mozzarella. Toppes med stekt bacon!

 

Sausen er fett fra bacon
Sausen er fett fra bacon


Dette trenger du: 

1/2 Blomkål

1/2 Løk

Noen terninger med sellerirot

Baconterninger (eller vanlig bacon)

Salt/Pepper til krydder

50g Mozzerella

1ss Smør

1ss Fløte

 

Slik gjør du det:

Begynn med og kutte opp blomkål, sellerirot og løk. Kok dette opp slik at blomkål og sellerirot er mykt/mørt. Hell så over 50g mozzarella i en blender, tilsett salt/pepper. Ta så over ferdigkokt blomkål, sellerirot og løk i blender. Ta smør og fløte over og blende godt til det er mos/purre. Stek så bacon i en panne og bruk dette som topping på mosen, rett du blir mett av og ikke minst nydelig!

Håper det smaker!

 

 

2 kommentarer
      1. Her går det mye i kyllingfilet, men også svinestrimmler og bacon er nydelig til! Koker også gjerne noe brokkoli på siden av.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg