Reklame | bodylab.no
Da ha jeg laget en “ostekake” som stekes i mikroovnen i kun noen minutter, dette er en veldig rask dessert og lage, og krever lite kalorier og lage.
Dette trenger du:
125g kremost
1 egg
1ss med sukrinmelis (evt annet etter ønske)
1/2ts vaniljeekstrakt
Litt sukkerfri mørk sjokolade til topping
Slik gjør du det:
- Ta kremosten i mikroen i ca 60 sekunder, den den begynner og bli litt mindre fast.
- Finn frem en kopp eller ildfast liten form.
- Tilsett kremosten, egget, vaniljeisens og sukrin. Rør godt sammen!
- Sett i mikroen og stek i ca 90 sekunder, sjekk med en tannpirker/grillpinne eller lignende. Det skal ikke sitte noe igjen på pinnen, da er den ferdig.
- Legg en tallerken over koppen/formen og snu rundt slik at kaken løsner og ligger på tallerken.
- Sett i kjøleskapet i minst 30 minutter!
- Smelt litt sukkerfri sjokolade og ta dette over kaken.
Håper det smaker!
0 kommentarer